Goedkoop website laten maken

Goedkoop website laten maken - website_online-camperverhuur

Tegenwoordig willen een hoop mensen goedkoop een website laten maken voor zijn of haar onderneming. Feit blijft dat wanneer men de goedkoopste partij kiest om de website voor hun te laten ontwerpen en bouwen dat dit zeker niet de beste optie is.

Daarnaast is het net zo min waar dat wanneer ze de duurste partij kiezen ook automatisch het beste krijgen wat er op dat moment op de markt is.

Wilt u echt een goedkope en redelijk funtionele optie qua website, dan dient u toch te kiezen voor een partij die keuzes heeft uit een aantal templates. Deze websites hoeven alleen nog maar ingevuld te worden en vervolgens heeft

Wanneer u echt iets unieks wilt, wordt het maatwerk. Bij Blink Creations leveren wij alleen maatwerk. Een ontwerp wat volledig uniek is, professioneel oogt en uiterst functioneel is. Al onze websites zijn uiteraard responsive, met een gerbuiksvriendelijk CMS erachter en de benodigde modules erachter om uw website optimaal te benutten zoals:

  • conversie cockpit
  • communicatie cockpit
  • cms
  • google module

 

Bij Blink Creations kunnen wij voor u tegen scherpe prijzen een professionele website realiseren. Met het "kracht van synergie" pakket bent u verzekerd van succes op het internet en wordt uw website i.p.v. een kostenpost een omzetgenerator. Dit pakket is al leverbaar vanaf €750,= Kijk hier voor de uitgebreide uitleg van het "kracht van synergie" pakket.

Klanttevredenheid staat voorop

Ook bij het ontwerpen en realiseren van de website gaan wij door tot de klant écht 100% tevreden is over het resultaat. Wij hanteren daarom geen maximaal aantal conceptrondes. Wanneer de website klaar is wordt u bij ons niet in het diepe gegooid. U kunt ten allen tijde bij ons terecht voor ondersteuning wanneer u dat nodig heeft zonder dat we daar extra kosten voor rekenen. Niet nu en ook niet over een paar jaar!

Vragen, interesse of vrijblijvende offerte?

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen of interesse over het laten ontwerpen en realiseren van een website door ons? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord vertellen u graag de mogelijkheden.

Pagina's

Nieuws

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug