Brochure laten ontwerpen

Brochure laten ontwerpen - folder_drinkwaard

Wilt u een brochure laten ontwerpen voor uw onderneming om producten aan te prijzen of informatie hierover te verschaffen naar uw (potentiële) klanten? Geen probleem! Bij Blink Creations zetten we voor u een professioneel ontwerp neer voor de brochure en drukken tegen een scherpe prijs. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de brochure perfect aansluit bij uw huidige huisstijl.

Bij het laten ontwerpen van een brochure bij ons heeft u altijd verschillende keuzes zoals:

  • grootte, verschillende formaten zijn mogelijk
  • papierdikte, u heeft keuzes uit verschillende papierdiktes voor de brochure
  • papiersoort, glans, mat, enzovoorts

 

Uiteraard adviseren wij u hierin wanneer u dit wenst.

Klanttevredenheid staat voorop

Wij leveren enkel maatwerk omdat dit de enige manier is om ook echt iets unieks te kunnen ontwerpen voor de klant. Daarnaast hanteren wij geen maximaal aantal conceptrondes want dit zou het ontwerp van de brochure op een slechte manier kunnen beïnvloeden. Kortom, een brochure laten ontwerpen bij Blink Creations is een brochure die 100% naar uw zin is en perfect bij uw wensen aansluit.

Vragen, interesse of vrijblijvende offerte?

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van brochure ontwerp? Heeft u vragen of interesse m.b.t. het laten ontwerpen van een brochure en/of drukken ervan? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord en vertellen u graag de mogelijkheden.

Pagina's

Nieuws

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug