Homepage Websites Kracht van Synergie

Kracht van Synergie

Wij geloven dat er pas kracht ontstaat, wanneer alles met elkaar in verbinding staat. Daarom bieden wij u het Kracht van Synergie pakket bij al onze websites en webshops. Deze nieuwe opzet is toegankelijker dan ooit en dit tegen een betaalbare prijs, zelfs voor MKB bedrijven.

De Kracht van Synergie is een volledig pakket met daarin modulen die elkaar ondersteunen, versterken en aanvullen. Het ondersteunt en ontzorgt de ondernemer op de meest cruciale onderwerpen. Uw website of webshop wordt een leadgenerator of omzetgenerator, i.p.v. een kostenpost.

Wat kunt u verwachten van een Kracht van Synergie pakket?

Het pakket heeft zichzelf inmiddels al voor diverse klanten bewezen. Het concept geeft u de mogelijkheid meer uit uw website te halen via een gebruiksvriendelijk CMS. In een klap kunt u alles bedienen vanuit één systeem; Social media, nieuwsbrieven, google vindbaarheid (SEO ofwel search engine optimization), conversie-metingen, responsive website, klantbeheer, big data en thema vindbaarheid.  

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van die succesformule:

Een responsive website of webshop.
• Google Module.
• Communicatie Cockpit (social, nieuwsbrieven, sms, bloggen, rss). 
• Conversie Cockpit (conversie meten, evalueren en verbeteren).
• Content app: Mobiel foto’s en teksten direct op uw website.
CRM; klantbeheer.

Hier kunt u een korte uitleg van ons nieuwe totaalpakket bekijken via een filmpje.

 

GOOGLE MODULE

Google is een van de meest gebruikte zoekmachines op het internet, dus waarom zou u hier niet optimaal gebruik van maken? Goed gevonden worden is één ding, maar om dan ook nog zo hoog mogelijk in de resultaten van Google uit te komen is zeker een uitdaging. Onze Google module werkt met volledig geoptimaliseerde en geautomatiseerde technieken die ervoor zorgen dat de vindbaarheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroot wordt zonder daar veel moeite voor te hoeven doen.

Dus ondanks dat u bijvoorbeeld een product verkoopt wat aangeboden wordt door meerdere bedrijven, zal hierdoor de kans aanzienlijk toe nemen dat u het product aan de consument verkoopt omdat u hoger in de pageranking van google verschijnt.

Met de Google Module is het mogelijk om ongelimiteerd pagina's aan te maken met Google zoekwoord combinaties om er zo voor te zorgen dat alle relevante bezoekers op uw website terecht komen.

COCKPITTER

De Cockpitter is een verzameling van al uw social media accounts in één. U hoeft niet langer overal apart in te loggen, de berichten te kopieëren en eventuele foto’s steeds opnieuw toe te voegen. Twitter, Facebook, Linkedin, Wordpress, nieuwsbrieven en uw eigen blog zijn allemaal via één scherm te bedienen. Daarbij komt dat u voor uw medewerkers ook accounts aan kunt maken, waardoor u persoonlijke berichten uit kunt zenden, maar toch als én front naar buiten communiceert.

MOBIELE APPLICATIE

De cockpit heeft uiteraard ook een mobiele applicatie zodat er onderweg door uw werknemers ook dingen gepost kunnen worden. Bijvoorbeeld foto's van een project waar ze mee bezig zijn. U bent dus niet meer verplicht om achter de computer te gaan zitten om iets te posten maar dit kan dus vanaf elke plek en op elk tijdstip door iedereen.

CONVERSIE COCKPIT

In de gebruiksvriendelijke conversie cockpit kunt u zien waar u klanten vandaan komen, waar ze naartoe gaan en of ze iets opgeleverd hebben. Ze komen bijvoorbeeld van:

  • een zoekmachine als Google vandaan
  • ze kunnen de URL direct ingetypt hebben
  • de social media vandaan komen
  • van één van de Google pagina's komen 

In de conversie cockpit kunt u dit in één oogopslag zien.

Vervolgens kunt u ook zien welke conversie er plaats vindt en of deze überhaupt plaats vindt. Ze kunnen bijvoorbeeld:

  • het contactformulier ingevuld hebben
  • een product gekocht hebben in uw webshop
  • zich aangemeld hebben voor de nieuwsbrief

Kortom, de conversie cockpit is een overzichtelijke module die absoluut niet meer weg te denken is in moderne websites en webshops.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Het complete Kracht is Synergie pakket is bij ons verkrijgbaar vanaf €750,- excl. btw.

Dit is de prijs voor een volledig responsive website of webshop met google module, conversie cockpit, crm en communicatie cockpit, alles compleet!

Heeft u nog vragen over het Kracht van Synergie pakket of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug