Homepage Websites Website laten bouwen

WEBSITE LATEN BOUWEN

Op zoek naar een compleet nieuwe website met alles wat er bij hoort? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Samen met een technisch team van onze partner, Intermix, verzorgen wij websites die passen bij uw bestaande of nieuwe huisstijl. Van simpele statische websites tot de meest ingewikkelde webshops, alles is mogelijk. U krijgt bij ons, zoals bij de meeste bedrijven tegenwoordig het geval is, geen standaard template. Maar een op maat gemaakte website waarin we aan al uw wensen kunnen voldoen. Al onze websites zijn voorzien van het Kracht van Synergie pakket. Wat houdt dit in?

Allemaal losse modules die elkaar versterken, aanvullen, en ondersteunen. Dit resulteert in een betere omzet die gegenereert wordt vanuit uw website, minder kosten doordat de Google Module, Adwords kosten reduceert of helemaal wegneemt, beter overzicht in de conversie van uw website door de conversie cockpit en juist en gemakkelijk inzetten van social media door de communicatie cockpit! Kijk hier voor een uitgebreide uitleg van ons paradepaardje "Kracht van Synergie".

ONTWERP

Een mooie website laten bouwen is niet voldoende. Een bezoeker moet direct kunnen zien wat hij zoekt anders is hij snel weer weg. Navigatie, knoppen en contactgegevens spelen hierin een belangrijke rol. De juiste "Call to actions" moeten op de juiste plaatsen staan. Kortom een goed ontwerp zorgt voor een tevreden bezoeker. Gebruiksvriendelijkheid staat samen met de doelstelling van uw website voorop. Dit nemen wij dan ook mee in ons achterhoofd om het juiste ontwerp aan te kunnen leveren.

CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM)

Alle websites die u bij ons laat ontwerpen en realiseren worden met een zeer gebruksvriendelijk CMS (content management system) geleverd zodat ook de mensen zonder enige kennis van html, css of PHP de website en de content eenvoudig en snel aan kunnen passen. Door dit CMS bent u dus niet afhankelijk van ons en hoeft u niet voor elke wijziging te betalen of een onderhoudscontract af te sluiten. Kijk hieronder naar een kort filmpje zodat u een beetje een idee krijgt hoe ons gebruiksvriendelijke CMS werkt en hoe het eruit ziet.

ALTIJD RESPONSIVE

Uiteraard zijn de websites die u door ons laat bouwen altijd responsive, Dit wil zeggen dat u voor elk apparaat, zoals tablets, desktops, mobiele telefoons enz, een overzichtelijke layout krijgt. De website past zich dus automatisch aan de grootte van de browser aan en mocht het te klein worden dan verandert de layout vanzelf mee.

Dit komt naast het gebruiksgemak ook nog uw ranking in Google ten goede. Tegenwoordig is het niet meer afdoende om een mooie overzichtelijke website te hebben op de desktop of laptop maar moet deze ook goed leesbaar zijn op bijvoorbeeld uw mobiel. In april 2015 is er namelijk een update bij Google gelanceerd die ervoor zorgt dat bedrijven met een mobielvriendelijke pagina hoger in de ranking komen dan de bedrijven die hier nog geen gehoor aan gegeven hebben.

WAAROM EEN WEBSITE LATEN ONTWERPEN DOOR BLINK CREATIONS:

  • Uniek
  • Professioneel.
  • Kracht van Synergie pakket
  • Responsive.
  • Geen standaard template, website op maat
  • Betaalbaar, scherpe prijzen. (Totaalpakket v.a. €750,-)
  • Streven altijd naar 100% klanttevredenheid.
  • Passie voor het vak.

 

Wij zorgen ervoor dat uw website u ook echt iets gaat opleveren. Dat u gevonden wordt op Google, u sterker wordt in social media, u weet wat voor conversies er plaatsvinden op uw website en u daarnaast de daarbij nodige service ontvangt.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Het complete Kracht is Synergie pakket is bij ons verkrijgbaar vanaf €750,- excl. btw.

Dit is de prijs voor een volledig responsive website of webshop met google module, conversie cockpit, crm en communicatie cockpit.

Heeft u nog vragen over een website of webshop of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug