Homepage Webshop laten bouwen

WEBSHOP LATEN BOUWEN

Een webshop laten bouwen bij Blink Creations betekent een webshop op maat laten bouwen. Wij zijn, als één van de weinige tegenwoordig, die uw webshop volledig op maat bouwen. Een schitterende unieke webshop bouwen is waar wij voor staan. Al onze websites en webshops worden gelever als totaalpakket, de "Kracht van Synergie".

Wat houdt dit in? Het totaalpakket bestaat uit allemaal losse modules die elkaar versterken, aanvullen, en ondersteunen. Dit resulteert in een betere omzet die gegenereert wordt vanuit uw website, minder kosten doordat de Google Module Adwords kosten reduceert of helemaal wegneemt, beter overzicht in de conversie van uw website door de conversie cockpit en juist en gemakkelijk inzetten van social media door de communicatie cockpit!

Met dit totaalpakket wordt uw website geen kostenpost meer maar een lead/omzergenerator. Kijk hier voor meer informatie.

ONTWERP

De uitstraling is van enorm belang. Komt een klant binnen en is de layout dusdanig dat hij niet in één oogopslag kan vinden waar hij naar toe wil? dan verlaat 60% van de bezoekers de webshop of website alweer is uit onderzoek gebleken.

Navigatie, knoppen en contactgegevens spelen hierin een belangrijke rol. De juiste "Call to actions" moeten op de juiste plaatsen staan. Kortom een goed ontwerp zorgt voor een tevreden bezoeker.

Wilt u de conversie van een webshop hoog krijgen dan kunt u niet om een professionele layout heen. Bij het ontwerpen van de webshop staat daarom gebruiksvriendelijkheid samen met de doelstelling van uw webshop voorop. Dit nemen wij dan ook mee in ons achterhoofd om het juiste ontwerp aan te kunnen leveren.

VINDBAARHEID (SEO) WEBSHOP

Wanneer u een webshop door ons laat bouwen kunnen wij ook zorgen dat de webshop u daadwerkelijk ook iets op gaat leveren. Standaard voldoet de webshop aan alle SEO elementen die belangrijk zijn. Daarnaast hebben wij onze Google Module in ons Kracht van Synergie pakket zitten , hierdoor komt u door het aanmaken van Google pagina's nog hoger in de zoekresultaten, dit resulteert in meer bezoekers en dus meer potentiële klanten. Door het gebruik van onze Google Module reduceert u dus de adverteringskosten, zoals Adwords, enorm.

CMS (CONTENT MANAGERMENT SYSTEM)

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing die achter uw webshop draait. Dit systeem maakt het mogelijk, ook voor de mensen zonder kennis van html en css, content te wijzigen op een hele snelle en gebruiksvriendelijke manier. Teksten, plaatjes, aanbiedingen, alles kunt u snel en gemakkelijk aanpassen. Wanneer u een webshop of website bij ons laat bouwen wordt deze standaard met het gebruiksvriendelijke CMS systeem geleverd.

RESPONSIVE

Alle webshops die u bij ons laat bouwen zijn standaard met een responsive design. Dit betekent dat de webshop op alle apparaten zoals tablets, mobiele telefoons, desktops enz perfect zichtbaar en leesbaar is.

Dit komt naast het gebruiksgemak ook nog uw ranking in Google ten goede. Tegenwoordig is het niet meer afdoende om een mooie overzichtelijke webshop te hebben op de desktop of laptop maar moet deze ook goed leesbaar zijn op bijvoorbeeld uw mobiel. In april 2015 is er namelijk een update bij Google gelanceerd die ervoor zorgt dat bedrijven met een mobielvriendelijke pagina hoger in de ranking komen dan de bedrijven die hier nog geen gehoor aan gegeven hebben.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Het complete Kracht is Synergie pakket is bij ons verkrijgbaar vanaf €750,- excl. btw.

Dit is de prijs voor een volledig responsive website of webshop met google module, conversie cockpit, crm en communicatie cockpit.

Heeft u nog vragen over een website of webshop of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug