Homepage Vlaggen

VLAG LATEN ONTWERPEN

Wilt u een vlag laten ontwerpen en maken? Dan bent u bij Blink Creations aan het juiste adres! Wat voor wensen u ook heeft, we kunnen nagenoeg altijd aan uw wensen voldoen.

NORMALE VLAG

Een normale vlag voor aan een mast of vlaggenstok. Bij deze variant kunt u kiezen uit verschillende maten. Daarnaast heeft u de keuze uit doorschijnend en niet-dooschijnend (blockout) materiaal.

KIOSKVLAG

Bij Blink Creations kunnen wij ook een kioskvlag voor u ontwerpen. Uiteraard zo dat het perfect bij uw huisstijl aansluit. De kioskvlag is een vlag die in een hoek hangt. Deze worden meestal gebruikt voor aan de gevels van winkels en bedrijfs/kantoor panden. Ook hierin heeft u de keuzes uit verschillende materiaalsoorten zoals doorschijnend en niet-doorschijnend (blockout). De kioskvlag kan in verschillende maten geleverd worden.

BEACHVLAG

De beachflag is een moderne promotie vlag, veel gebruikt bij evenementen, en ook bekend onder andere namen zoals strandvlag, reclamevlag, beachsign en evenement vlag. Het gebruik van de beachflag is enorm gestegen in de afgelopen jaren vanwege hun trendy ontwerp en uitstraling. Tegenwoordig kunnen we ze vinden in strandevenementen, sportevenementen, buitenevenementen maar ook bij bedrijfskantoren. 

ANDERE SOORTEN VLAGGEN

Bent u op zoek naar een andere soort vlag maar staat deze er niet bij? Neem even contact op via het contactformulier, mail ons of bel ons op +31 (0) 6 15 00 80 38. Grote kans dat we toch wat voor u kunnen betekenen.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Prijzen van kioskvlaggen, normale vlaggen, beachflags, andere soorten vlaggen, en het ontwerpen hiervan, variëren uiteraard naarmate de grootte, kwaliteit en hoeveelheden veranderen dus het is daarom het best even contact met ons op te nemen zodat we u een exacte prijs kunnen geven.

Heeft u nog vragen over het ontwerpen en realiseren van een vlag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug