Homepage Visitekaartjes

VISITEKAARTJES ONTWERP

Heeft u een afspraak? Gaat u naar een beurs of andere kennismakening? Wel zo prettig als u dan een visitekaartje kunt achterlaten als u nieuwe contacten ontmoet. Het ontwerp van een visitekaartje moet een goede eerste indruk achterlaten, het ontwerp moet opvallen en toch aansluiten bij u en uw onderneming. Dit nemen we dan ook allemaal mee wanneer we uw visitekaartje mogen ontwerpen.

Visitekaartjes zijn klein, maar van groot belang. Wat moet er nu wel en niet op vermeld worden. Maakt u gebruik van foto’s of alleen een logo. Wat voor materiaal moet u kiezen? 

Om het juiste visitekaartje samen te stellen en te ontwerpen voor u delen wij graag onze kennis met u. Aan de hand van vele ideeen en voorbeelden kunt u vervolgens met het perfecte visitekaartje voor de dag komen.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

De prijs voor het ontwerpen en realiseren van een visitekaartje variëert uiteraard naarmate de kwaliteit en hoeveelheden veranderen dus het is daarom het best even contact met ons op te nemen zodat we u een exacte prijs kunnen geven.

Heeft u nog vragen over het ontwerpen en realiseren van een visitekaartje of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug