Homepage Logo's en huisstijlen

LOGO'S EN HUISSTIJLEN

Bent u een startende onderenemer die zijn of haar eerste huisstijl wil laten ontwerpen? Of bent u de doorgewinterde ondernemer die gewoon het bedrijf weer een frisse look wil geven? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl met logo nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van uw bedrijf krijgt! Het logo is meer dan een paar letters, het is als het ware de identiteit van uw onderneming.

WAAROM EEN NIEUWE HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN BIJ BLINK CREATIONS

  • Uniek
  • Professioneel.
  • Betaalbaar, scherpe prijzen.
  • Niet vast aan een aantal conceptrondes.
  • Streven altijd naar 100% klanttevredenheid.
  • Passie voor het vak.

 

Wij willen van u weten waar u naar opzoek bent qua logo en huisstijl en werken vervolgens uw huisstijl zo uit deze perfect bij uw bedrijf en branche aansluit. Een professionele huisstijl met een uniek veelzeggend logo is het resultaat.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Prijzen van het ontwerpen en realiseren van een complete huisstijl (incl logo, briefpapier, visitekaartje enz) begint bij ons vanaf €525,- excl BTW.

Het ontwerpen van een professioneel en uniek logo doen wij voor u voor de prijs van €250,- excl BTW. Let op, dit lijkt aan de dure kant in verhouding tot onze concurrentie, echter is dit zonder een maximaal aantal conceptrondes zodat we samen tot een resultaat komen waar u 100% achter staat zonder extra kosten.

Heeft u nog vragen over het ontwerpen en realiseren van een huisstijl of logo of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug