Logo Visscher en De Heuvel

Na een lange tijd beide gewerkt te hebben voor een baas, hebben deze dames besloten samen een eigen onderneming te starten. Een eigen advocatenkantoor. Met enige haast kwamen ze bij ons terecht en zijn we met spoed aan de slag gegaan. 

Voor dit logo waren er al diverse ideeen. Een font wat erg mooi gevonden werd, kleurstellingen die ze graag terug wilden zien in het ontwerp. Genoeg houvast om mee te starten dus. Na een kort onderzoek naar de branche, moodboards met kleuren en sfeerimpressies en een fontonderzoek kwamen de eerste concepten tot stand. Aan de hand van een van deze concepten is uiteraard het huidige logo ontstaan.

Het logo straalt rust uit. Modern en strak en zacht in kleur. Misschien niet het eerste waar men aan denkt bij een advocatenkantoor, maar dit juist om de laagdrempeligheid aan te geven. Deze dames zijn niet meer van de oude stempel, niet meer strak in pak, maar staan wel degelijk met veel kennis voor u klaar. 

Voor Visscher en De Heuvel mochten wij de complete huisstijl verzorgen. Kijk verder in ons portfolio om ook de andere onderdelen te bekijken.

Website