Homepage Geurende Kerstkaarten

GEURENDE KERSTKAARTEN

De kerst komt er weer aan, lekker eten en drinken met familie en vrienden. Iedereen hoopt weer leuke kerstkaarten te ontvangen van vrienden, kennissen en familie. Gaat u dit jaar ook weer kerstkaarten versturen? Wilt u dit jaar een kerstkaart versturen welke net dat beetje extra heeft? Bestel dan bij ons de geurende kerstkaarten. Mooie kerstkaarten die ook nog eens heerlijk ruiken naar een winterse kaneel/vanille geur. Uw familie, vrienden of kennissen maken de envelop open en de heerlijke aroma komt ze direct tegemoet.

UNIEKE KERSTKAARTEN ZONDER EEN LEKKER LUCHTJE

Heeft u liever een kerstkaart zonder lekker luchtje maar wilt u wel een uniek en origineel ontwerp? Dit is uiteraard ook mogelijk bij ons.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Prijzen van geurende kerstkaarten, en het ontwerpen hiervan, variëren uiteraard naarmate de grootte, kwaliteit en hoeveelheden veranderen dus het is daarom het best even contact met ons op te nemen zodat we u een exacte prijs kunnen geven.

Heeft u nog vragen over het ontwerpen en realiseren van geurende kerstkaarten of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug