Homepage Geboortekaarten

GEBOORTEKAARTEN

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere kaart. Als we ergens inspiratie van krijgen is het wel als we mogen meewerken aan mooie momenten in iemands leven. Het is misschien maar een heel klein stukje van de grote gebeurtenis, maar voor ons zeker zo belangrijk.

Geboortekaarten ontwerpen is één van de leukste dingen voor ons om te ontwerpen. U maakt aan ons uw wensen bekend en wij ontwerpen een persoonlijke, unieke en professionele geboortekaart voor u die perfect aansluit op de geboorte uw zoon of dochter.

De geboortekaarten zijn bij ons volledig naar eigen zin op te stellen. De grafische ontwerpen worden van een leeg vel opgezet tot een volledige kaart met alles erop en eraan.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Prijzen van geboortekaarten, en het ontwerpen hiervan, variëren uiteraard naarmate de grootte, kwaliteit en hoeveelheden veranderen dus het is daarom het best even contact met ons op te nemen zodat we u een exacte prijs kunnen geven.

Heeft u nog vragen over het ontwerpen en realiseren van geboortekaarten of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug