Homepage Design Flyers, folders en posters Flyers, posters en folders

FLYERS, FOLDERS EN POSTERS

Op zoek naar een goed en effectief marketing communicatiemiddel? Voor een evenement kunt u flyers laten ontwerpen, om informatie over te brengen kunt u folders gebruiken, om iets aan te kondigen kunt u poster ophangen. Welke richting u ook uit wil en wat voor doelgroep u wilt bereiken, wij bij Blink Creations helpen u graag de juiste keuze te maken.

KORTE DUIDELIJKE BOODSCHAP

Een flyer is een ideaal middel om een korte boodschap over te brengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een evenement. Ook al is internet marketing tegenwoordig erg populair bij veel bedrijven, u doet er goed aan om het belang in te zien om bijvoorbeeld A5 flyers te laten drukken. Zeker gezien de kosten hiervan relatief laag zijn. Daarnaast kunt u met flyers een zeer specifieke doelgroep bereiken en daarmee de interesse wekken van potentiele klanten.

NIEUWE PRODUCTEN?

Heeft u nieuwe producten in huis gehaald? Dan wilt u deze uiteraard op de juiste manier onder de aandacht brengen. Een folder is hiervoor de ideale oplossing. Als u een folder besluit te ontwerpen kunt u daar vele kanten mee uit. Voor huis-aan-huis reclame is dit de ideale oplossing. Mocht u interesse hebben om een foler te laten ontwerpen, aarzel dan niet om uw uitdaging bij ons neer te leggen en neem vrijblijvend contact met ons op zodat u een duidelijk beeld krijgt wat we voor u kunnen betekenen.

DE POSTER

De poster spreekt voor zich. Vooral voor de aankondiging van festivals en dergelijke laat de poster zich uitstekend lenen. Een poster ontwerpen is altijd weer interessant om te doen. Je kan hier qua ontwerp alle kanten mee op maar ook qua grootte en materiaalkeuze zijn er legio opties. Ook voor een poster bent u bij ons goed terecht gekomen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons even op tel: +31 (0) 6 15 00 80 38 voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte.

PRIJZEN EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Prijzen van flyers, folders en posters variëren uiteraard naarmate de grootte, kwaliteit en hoeveelheden veranderen dus het is daarom het best even contact met ons op te nemen zodat we u een exacte prijs kunnen geven.

Heeft u nog vragen over een ontwerp van posters, folders of flyers of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons op 0615008038, we staan u graag te woord.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bel me terug